Alışan Lojistik’te kadın sürücülerin sayısı artıyor

Alışan, cinsiyet ve fırsat eşitliği için çaba sarf ederek farklı iş kollarında kadınlara istihdam sağlıyor. Şimdi ise kadın sürücü sayısını artırarak hedeflerine odaklanıyor.

Alışan Lojistik, Kadınların Gücünü ve Bağlılığını Kanıtlayan Projelere İmza Atıyor

Lojistik sektöründe kadınların gücünü ve bağlılığını kanıtlayan projelere imza atan Alışan Lojistik, sektördeki kadın çalışan sayısını her geçen gün artırarak kadınların rolünü güçlendirmeye devam ediyor.

Kadın Sürücü Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

Alışan Lojistik'in kadın çalışan oranı son 3 yılda yüzde 20-23 arasında artış gösterirken kadın sürücü sayısı da sürekli olarak yükselişte.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Katkı Sağlayan Bir Vizyon

Alışan Lojistik, kadınların lojistik sektöründeki temsilini artırarak, iş gücüne katkıda bulunarak, inovasyonu teşvik ederek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine destek vererek sektörde çeşitliliği artırmayı hedefliyor.

Alışan Lojistik'in CEO'su Damla Alışan, kadın istihdamının artırılması gerektiğine vurgu yaparak, kadınların sektörde daha fazla temsil edilmelerinin önemine dikkat çekiyor.

Lojistik sektöründe kadın sürücülerin ve emekçilerin önemine değinen Alışan, kadın istihdamını teşvik etmek için farkındalık ve eğitim programlarının önemine inanıyor ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor.

Kadınların sektördeki varlığının çeşitlilik ve farklı bakış açıları getirerek iş gücündeki verimliliği artıracağına olan inancını dile getiren Alışan, kadınların lojistik sektöründeki kariyerlerine destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.