Siparişinin 11 Adetini Teslim Aldı

Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından Ares Logistics, filosuna IVECO S-WAY çekiciler ekleyerek büyümeye devam ediyor.

Ares Logistics, IVECO S-WAY Çekicilerini Filosuna Katıyor

Şirketin Kurucu Ortaklarından Engin Kırcı, şunları söyledi: “Müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyerek yeni çekicilerimizle taşıma hacmimizi artırmayı planlıyoruz.”

Heyecan Verici Teslim Töreni

Kuzey Afrika, Fransa, İspanya, Portekiz, Romanya gibi geniş coğrafyalarda uluslararası lojistik hizmetleri sunan Ares Logistics, 50 adet IVECO S-WAY siparişinin 11 tanesini teslim aldı. Teslim törenine IVECO Group Ağır Vasıta Satış Geliştirme Müdürü Tayfun Fıçıcı, Ares Logistics’in Kurucu Ortakları İdris Hanoğlu ve Engin Kırcı ile GENPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ayaz ve GENPAR Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Oğuzcan Suvatlar katıldı.

Stratejik Tercih: IVECO S-WAY

Ares Logistics, global taşımacılık sektöründe öne çıkan IVECO'nun S-WAY çekicilerini tercih ederek filosunu güçlendiriyor. Yakıt tasarrufu ve sürüş performansı açısından tercih edilen S-WAY çekicileri, müşteri ihtiyaçlarına uygun lojistik çözümler sunma stratejilerine de destek oluyor.

Ares Logistics'in İstanbul, İzmir, Bükreş ve Sete ofislerinden hizmet verdiğini belirten Engin Kırcı, yaptığı açıklamada, “Yeni çekicilerimizle taşıma kapasitemizi artırarak müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunma hedefindeyiz. IVECO S-WAY çekicilerinin yakıt tasarrufu, kabin konforu ve sürüş performansı gibi özellikleri tercih etmemizde etkili oldu" dedi.