Mercedes, Gebze'de Yeni Bir Lojistik Merkezi Açıyor

Mercedes-Benz Otomotiv'in Gebze'de 210 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni lojistik merkezi, 100 kişilik ek istihdam sağlayacak. Bu yeni merkez, işgücüne ivme kazandıracak ve bölge ekonomisine olumlu katkı sağlayacak.

Mercedes-Benz Otomotiv, Türkiye’nin En Büyük Parça Lojistik Merkezini Gebze’de Açtı

Mercedes-Benz Otomotiv, ülke genelindeki tüm acentelere parça tedariki sağlayacak olan yeni parça lojistik merkezinin açılışını Gebze’de gerçekleştirdi.

Sektörde Sürdürülebilirlik ve Yüksek Teknolojiyle Öne Çıkan Yeni Merkezin Kapasitesi ve Hedefleri

Yeni lojistik merkezi, Türkiye’nin Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen yüksek teknolojiyle donatılmış ambar yönetim sistemini kullanmaya başlayan dünyadaki üçüncü ülke konumuna yükseltirken, 15 bin metrekare kapalı depolama alanına ve 7 bin metrekarelik ekstra büyüme opsiyonuna sahip olacak.

Mercedes-Benz Otomotiv’in Yatırım ve İstihdam Atağı

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, "Müşteri odaklı yaklaşımımızı operasyonel mükemmeliyetle birleştirerek, sektörde öncü bir konumda olmaya devam ediyoruz. 210 milyon TL’lik yatırımla kurduğumuz yeni lojistik merkezimiz ile 100 kişilik de ek istihdam sağlıyoruz" diyerek, şirketin sürdürülebilirlik yatırımları ve lojistik verimliliği ile fark yaratmayı hedeflediğini belirtti.