Michelin’in Yaz kampanyası sürüyor

Nisan 15 - Haziran 30 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, tek seferde 4 lastik alanlar 2.000 TL'ye kadar Opet Yakıt Puan kazanacak.

Michelin’in "Uzun Ömürlü Performans" Stratejisiyle Yaz Kampanyası Devam Ediyor

Lastik sektöründe uzun ömürlü performans sağlayan teknolojiler geliştiren Michelin, yaz kampanyasını 15 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında sürdürüyor.

Geniş Ürün Yelpazesi Kampanyada Yer Alıyor

Kampanyada, 16", 17", 18", 19" jant ve üzeri yaz, kış ve dört mevsim lastikleri SUV, binek ve C sınıf (LTT) modelleriyle sunulmaktadır.

Opet Yakıt Puanı Fırsatı İle Müşterilere Avantaj

Michelin, 16" jant lastiklerde 1.000 TL, 17" ve 18" jant lastiklerde 1.350 TL, 19" jant ve üzeri lastiklerde ise 2.000 TL değerinde Opet Yakıt Puanı sunmaktadır.

Kampanyaya katılan tüketicilerin, aynı fatura üzerinde 4 adet lastik satın almaları durumunda geçerli olan Opet Yakıt Puanı fırsatından yararlanabilmeleri için fatura bilgileri ve kampanya katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Kampanyaya başvuran ve belirtilen koşulları sağlayan katılımcıların cep telefonlarına puanları yüklenecek ve bilgilendirme SMS’i gönderilecektir. Yüklenen Opet Yakıt Puanları, yüklendiği tarihten itibaren 30 gün boyunca geçerli olacaktır.

Tüketiciler, yüklenen yakıt puanlarını tercihlerine bağlı olarak ister tek seferde, isterse taksitle 30 gün içerisinde harcayabileceklerdir.